Skip to main content

Q2 Twee-laags parket

Parketfabriek Lieverdink ontwikkelde Q2 tweelaags parket. Deze nieuwe generatie vloeren heeft unieke eigenschappen ten opzichte van conventionele parketproducten.

Wat maakt Q2 uniek?

Q2 twee-laags parket onderscheidt zich door haar perfecte stabiliteit. Dit heeft het product te danken aan de uitgekiende dikteverhouding tussen de 4 mm dikke houten slijtlaag en de berkentriplex drager. Q2 parket kent daarnaast een zeer hoge maatvastheid. Hierdoor is Q2 in praktisch alle denkbare situaties toepasbaar. Q2 twee-laags parket kan probleemloos gelegd worden zonder ondervloer, lijmen volstaat. De aan de onderzijde ingezaagde drager zorgt voor een grotere en betere lijmoverdracht. Vanzelfsprekend is een vlakke ondervloer essentieel om tot een perfect resultaat te komen.

 

Speciaal ontwikkeld voor vloerverwarming

Momenteel worden veel nieuwbouwwoningen opgeleverd met vloerverwarming. Daarnaast wordt er veel droogbouwvloerverwarming toegepast in bestaande woningen. Parketfabriek Lieverdink speelt hierop in met haar Q2 tweelaags parket.

Woonruimtes die beschikken over vloerverwarming, in combinatie met parket, geven de bewoner een ultieme beleving van behaaglijkheid en comfort. Dankzij de unieke en dunne opbouw van Q2 parket is de rendementswaarde ervan (0,094 kw/m2) welhaast ideaal voor gebruik op vloerverwarming. Mits direct gelegd op de basisvloer, kent Q2 een uitstekende warmte doorgifte. Het is echter wel zo dat de ene houtsoort beter gecombineerd kan worden met vloerverwarming dan de andere. Vraag uw parketspecialist daarom om advies.

50.000 variaties

Q2 tweelaags parket wordt standaard onbehandeld geleverd en kan daarom ter plekke geschuurd worden. Daarna voorziet u de vloer van de gewenste (kleur)afwerking. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een kant en klaar geleverde, gelakte of geoliede variant. Q2 tweelaags parket is leverbaar in meer dan 50.000 verschillende variaties. Daarnaast is Q2, als enige in haar soort, leverbaar in exact dezelfde maten als traditioneel parket (tapis). Vraag een parketspecialist in regio naar de mogelijkheden.

Meer informatie gewenst over de mogelijkheden? Kijk dan ook eens op www.q2vloeren.nl

Ons keurmerk voor parketvloeren, geschikt in combinatie vloerverwarming, vloerkoeling of warmte-win installaties
Het PARKET Magazine met alle informatie over parket op vloerverwarming. Klik HIER om het artikel te lezen!
Ons keurmerk voor Parket en vloerverwarming. Wilt u echt alles weten over parket en vloerverwarming ga naar vloerverwarmingenparket.nl

Vloerverwarming

Q2 tweelaags parketvloeren kunnen probleemloos op vloerverwarming gelegd worden. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden en een krimpnaadje valt in deze vloer bijna niet meer op. Wilt u hierover meer weten? Breng dan een bezoek aan uw parketspecialist en informeer naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Logistiekweg 3
7007 CJ DOETINCHEM

tel: 0314 34 05 63
mail: info@lieverdink.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij: 07:45 – 17:00 uur

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Volg ons op socialmedia

Brochures aanvragen