Traditioneel parket op vloerverwarmingsystemen

Steeds meer mensen kiezen voor de comfortabele combinatie van een parketvloer en vloerverwarming of vloerkoeling. De toenemende vraag brengt met zich mee dat er behoefte is aan meer informatie over wat mogelijk of verstandig is, bij toepassing van een dergelijke combinatie. Om in deze informatiebehoefte te kunnen voorzien starten wij een specifieke campagne via de parketspecialist.

Voorlichting is gericht op zowel de consument als op de parketspecialist. De door ons ontwikkelde (online) brochures, downloads, protocollen, certificaten én een consumentenkeurmerk, hebben als doel de kwaliteit van de geleverde vloeren met vloerverwarming of vloerkoeling optimaal te waarborgen. Eén van de manieren om parketspecialisten, die verstand hebben van parketvloeren op vloerverwarming, online te herkennen is via de hieronder getoonde banner.

Gericht op diverse systemen

In de campagne is niet alleen aandacht voor conventionele vloerverwarming en vloerkoeling. Ook is er volop aandacht voor de modernste warmte-win installaties en toepassingen op droogbouw vloerverwarming.

 

terug