Skip to main content

Bamboe

Parketfabriek Lieverdink is verdeler van Bamboe vloeren van Moso. Deze toonaangevende leverancier van hoogwaardige Bamboe producten met meer dan 20 jaar ervaring is werkzaam in meer dan 50 landen wereldwijd. Moso is pionier op het gebied van ontwikkeling en innovatie van Bamboe vloeren.

Bamboe is een buitengewoon duurzaam en ecologisch verantwoord product. Het is anti statisch en anti allergisch en draagt hierdoor bij aan een gezond binnenklimaat. Dankzij een hardheid en een dichtheid, gelijkwaardig aan de beste hardhoutsoorten is Bamboe zeer geschikt voor toepassing in woonruimtes. Maar ook voor intensief gebruikte ruimtes zoals keukens en kantoren.

Ecologisch verantwoord
Met een groeisnelheid van tot 1 meter per dag is Bamboe de snelst groeiende plant ter wereld. Bamboe kan al na 3 tot 5 jaar geoogst en verwerkt worden. Bamboe vloeren zijn leverbaar in een grote variëteit aan afwerkingen, stijlen en kleuren.

Ons keurmerk voor parketvloeren, geschikt in combinatie vloerverwarming, vloerkoeling of warmte-win installaties
Het PARKET Magazine met alle informatie over parket op vloerverwarming. Klik HIER om het artikel te lezen!
Ons keurmerk voor Parket en vloerverwarming. Wilt u echt alles weten over parket en vloerverwarming ga naar vloerverwarmingenparket.nl

Bamboe op vloerverwarming

Gezien de geringe werking is deze vloer goed te combineren met vloerverwarming mits alle protocollen van de parketleverancier door de parketspeciaalzaak worden nageleefd.

Meer informatie over bamboe vloeren: www.moso-bamboe.nl

Contactgegevens

Logistiekweg 3
7007 CJ DOETINCHEM

tel: 0314 34 05 63
mail: info@lieverdink.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij: 07:45 – 17:00 uur

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Volg ons op socialmedia

Brochures aanvragen