Skip to main content

Sherazade

Sherazade vloeren onderscheiden zich door een intensieve bewerking van zorgvuldig geselecteerd frans eikenhout en worden volgens geheim recept gekleurd. Deze vloeren worden beschermd door een slijtvaste olie-afwerking. Sherazade vloeren zijn verkrijgbaar in 15 unieke kleuren, onderverdeeld in 3 kleurthema’s.

Sherazade Seaside

Sherazade Seaside vloeren zijn ontwikkeld vanuit de inspirerende associatie met aan de kust gevonden en aangespoeld wrakhout. Ieder deel heeft unieke bewerkingslittekens die de basiskleur van deze vloeren extra accentueert. Het geheel samen vormt een wonderschone combinatie en is perfect toe te passen in interieurs met een industriële indeling.

Sherazade Sandscape

Sherazade Sandscape vloeren zijn gebaseerd op de mystieke duizend-en-één-nacht woestijnkleuren. Deze unieke kleuren zijn met zorg uitgekozen en geven uw interieur een rustige basis die past bij elk interieur.

Sherazade Nightshade

Sherazade Nightshade vloeren zijn gebaseerd op de prachtige kleuren die je uitsluitend kunt aantreffen bij de schemering en het invallen van de nacht. De donkere vloeren uit deze serie zijn een ideale basis bij woonruimtes met een moderne inrichting.

Ons keurmerk voor parketvloeren, geschikt in combinatie vloerverwarming, vloerkoeling of warmte-win installaties
Het PARKET Magazine met alle informatie over parket op vloerverwarming. Klik HIER om het artikel te lezen!
Ons keurmerk voor Parket en vloerverwarming. Wilt u echt alles weten over parket en vloerverwarming ga naar vloerverwarmingenparket.nl

Vloerverwarming

Sherazade vloeren kunnen probleemloos op vloerverwarming worden gelegd. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden. Wilt u hierover meer weten? Breng dan een bezoek aan uw parketspecialist en informeer naar de mogelijkheden.

Vind een dealer

Wilt u zelf de wereld van Sherazade vloeren live ontdekken, bij een dealer in uw omgeving? Wij verwijzen u graag door. Mail voor meer informatie naar info@lieverdink.nl

Contactgegevens

Logistiekweg 3
7007 CJ DOETINCHEM

tel: 0314 34 05 63
mail: info@lieverdink.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij: 07:45 – 17:00 uur

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Volg ons op socialmedia

Brochures aanvragen