Skip to main content

Grigio

Grigio is synoniem voor de nieuwste generatie verouderde vloeren. Door het toepassen van een innovatief verouderingsproces krijgt Grigio haar unieke, authentieke uitstraling. De uitzonderlijke sleetse look wordt bereikt door een ingenieus bewerkingssysteem. Alvorens de uiteindelijke kleur door pigmenten wordt bepaald, ondergaan de parketdelen een bijzondere bewerking. Hierdoor ontstaat een basiskleur met een grijze ondertoon. U kunt kiezen uit 7 gedekte kleurpigmenten.

Grigio sluiergrijs brede delen 225 mm

Opnieuw ondekt

De ontwikkeling van Grigio vloeren is een logisch gevolg van de trend die als Nieuw Klassiek betiteld mag worden. Het fraaiste van wat in vroegere jaren woonmode was, vindt u terug in de vloeren van Grigio. Sleetse, aardse grijstinten, leemkleuren en bijzondere formaten en patronen. Een groot aantal interieurarchitecten pasten onze vloeren met veel succes toe bij projecten en in woningen.

Vakmanschap

Uw nieuwe vloer wordt door een Grigio parketspecialist gelegd. Afhankelijk van de soort, wordt de vloer verlijmd met een originele Grigio parketlijm. Deze is al direct voorzien van de juiste kleurpigmenten. De combinatie van vakmanschap en het juiste materiaal verzekert u van onderscheidende kwaliteit. Dit is ook de reden, waarom Grigio uitsluitend via geselecteerde Grigio parketspecialisten verkrijgbaar is.

Ons keurmerk voor parketvloeren, geschikt in combinatie vloerverwarming, vloerkoeling of warmte-win installaties
Het PARKET Magazine met alle informatie over parket op vloerverwarming. Klik HIER om het artikel te lezen!
Ons keurmerk voor Parket en vloerverwarming. Wilt u echt alles weten over parket en vloerverwarming ga naar vloerverwarmingenparket.nl

Vloerverwarming

Grigio vloeren kunnen probleemloos op vloerverwarming worden gelegd. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden Wilt u hierover meer weten? Breng dan een bezoek aan uw parketspecialist en informeer naar de mogelijkheden.

Vind een dealer

Wilt u zelf de wereld van Grigio vloeren live ontdekken, bij een dealer in uw omgeving? Wij verwijzen u graag door. Mail voor meer informatie naar info@lieverdink.nl

Klik hier voor meer informatie over Grigio vloeren.

Contactgegevens

Logistiekweg 3
7007 CJ DOETINCHEM

tel: 0314 34 05 63
mail: info@lieverdink.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij: 07:45 – 17:00 uur

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Volg ons op socialmedia

Brochures aanvragen