Skip to main content

Green Line Collectie

Het fijnste parket ooit, speciaal voor vloerverwarming!

Zoekt u een combinatie van comfort, een warme, natuurlijke uitstraling én wilt u duurzaam wonen? Dan is Green line vloerverwarmingsparket de juiste keuze voor u. Green line geleidt de warmte perfect en houdt deze lang vast. Comfortabel voor u én voor de natuur.


Het duurzame karakter van Green line vloerverwarmingsparket wordt niet alleen weerspiegeld door de lage warmteweerstand (RC-waarde) van 0,058 M2 K/W. Ook het feit dat Green line parket meerdere keren schuurbaar is, maakt dat de vloer – bij normaal gebruik – een volwassen mensenleven lang mee gaat.

Jarenlange ervaring met parket op vloerverwarming leverde een zeer doordacht opgebouwd kwaliteitsproduct op:

Wilt u niet langer koude voeten hebben in huis, maar met uw footprint niet te veel CO2 achterlaten? Dan is Green line vloerverwarmingsparket voor u de juiste keuze. 

Uw parketspecialist kan u er alles over vertellen. Bijvoorbeeld over de vele keuzemogelijkheden die u heeft met Green line als het gaat om patronen, breedtes en afwerking. 


Eiken natuur Kern gerookt Hongaarse punt 45 graden, geolied

Fijn voor u

  • Ultiem comfort: dankzij de ultradunne opbouw is er een aangename, gelijkmatige temperatuurverdeling. 
  • Nooit meer koude voeten in huis door de zeer snelle warmtedoorgifte. Green line vloerverwarmingsparket houdt de warmte daarnaast lang vast, met lagere energiekosten tot gevolg.
  • U haalt de natuur in huis. Een houten vloer heeft iets speciaals. De warme uitstraling van een parketvloer combineert uitstekend met de heerlijke warmte van vloerverwarming. 
  • De zeer lage opbouw van Green line vloerverwarmingsparket maakt het mogelijk de vloer zonder hoogteverschil te combineren met andere vloeren, zoals met plavuizen in de keuken.

Eiken country landhuisdelen 182 mm breed, geolied

Fijn voor de natuur

  • Hout is een natuurproduct, in tegenstelling tot vele andere vloersoorten. Green line parket komt uit zorgvuldig beheerde bossen. 
  • De geweldig lage warmteweerstand (RC-waarde) van 0,058 M2 K/W maakt Green line parket tot één van de energiezuinigste vloeren die verkrijgbaar zijn.
  • Green line parket gaat lang mee. Bij normaal gebruik wel 40-60 jaar. Door de vloer periodiek te onderhouden, blijft ze lang mooi. Naderhand is de vloer gemakkelijk te recyclen. 
  • Met Green line vloerverwarmingsparket laat u een veel minder zware COfootprint achter. Een milieubewuste keuze, waarmee u bijdraagt aan een beter klimaat.


Welke vloer past het beste in uw interieur?


Uw parketspecialist weet er het fijne van

Uw Green line vloerverwarmingsparket kunt u precies de door u gewenste uitstraling geven. Vraag uw parketspecialist naar wat er mogelijk is. 

Wilt u er zeker van zijn dat uw parketspecialist u van het beste advies kan dienen rondom parket op vloerverwarming? Let dan op de aanwezigheid van het hierboven afgebeelde vignet.

Twijfelt u? Stuur dan gerust een e-mail naar info@lieverdink.nl en geef aan in welke plaats u woont. Wij verwijzen u dan door naar één van de aangesloten parketspecialisten.


Helemaal zoals u dat fijn vindt

Om u een goed beeld te geven van deze mooie vloeren hebben wij hieronder de collectie voor u op een rijtje gezet.

Download folder en technische sheet

U kunt in principe iedere kleur kiezen die u u wilt. Bekijk de mogelijkheden in de folder. Voor meer technische informatie verwijzen wij u naar de technische productsheet. Beide documenten, alsmede andere interessante brochures over vloerverwarming en parketvloeren vindt u op deze pagina.

Contactgegevens

Logistiekweg 3
7007 CJ DOETINCHEM

tel: 0314 34 05 63
mail: info@lieverdink.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij: 07:45 – 17:00 uur

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Volg ons op socialmedia

Brochures aanvragen