Skip to main content

Olie, was of lak?

In principe staat Parketfabriek Lieverdink achter iedere vorm van vloerafwerking (ongeacht uw keuze voor olie, was of lak). Meestal is de vloerafwerking afhankelijk van de gewenste uitstraling (lees: uw smaak). Maar ook de wijze van onderhoud en schoonmaak die periodiek moet worden toegepast bij de gekozen vorm is van belang.

Tevens zijn er houtsoorten die minder geschikt zijn voor één van de drie afwerkingen; of die in een dergelijk geval juist erg veel onderhoud vergen.

Laat u goed adviseren

De keus is uiteindelijk aan u, maar laat u goed adviseren door uw parketspecialist. Zo kunt u voorkomen dat u achteraf spijt heeft van de gekozen afwerking en niet te maken krijgt met meer onderhoud dan u wenst.

De verschillen in beeld

De verschillende houten vloeren kunnen, zoals gezegd, afgewerkt worden met wassen, oliën of lakken. Iedere methode heeft zijn voor- en nadelen. De keuze die u maakt is daarom afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. In de hieronder weergegeven tabel, ziet u welke (relatieve) verschillen de drie afwerkingen met zich meebrengen.

Contactgegevens

Logistiekweg 3
7007 CJ DOETINCHEM

tel: 0314 34 05 63
mail: info@lieverdink.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij: 07:45 – 17:00 uur

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Volg ons op socialmedia

Brochures aanvragen