Skip to main content

Moso Bamboe

Moso biedt een enorme variëteit aan bamboe vloeren, verdeeld over meerdere collecties. Hierdoor is er een oplossing voor iedereen.

Nieuw! Elite visgraat

Deze mooie elegante visgraat is kant en klaar gelakt of geolied en is verkrijgbaar in 2 maten 120 x 600 x 13 mm en 130 x 650 x 15 mm en ook perfect te plaatsen op vloerverwarming.

Nieuw! Ecru

Naast de Bamboe Caramel en Bamboe Naturel is nu ook de nieuwe kleur Ecru verkrijgbaar! Deze mooie neutrale kleur ontstaat door de bamboe na het verwerken niet na te kleuren. Hierdoor ontstaat een zachte zandkleur, die qua kleur dicht bij de oude vertrouwde eikenkleur komt.

De bamboe Dynamic Collectie is vooral geschikt voor toepassingen in woningen of kleinschalig commercieel gebruik, terwijl de bamboe Eternal Collectie ook geschikt is  voor toepassingen met de allerhoogste eisen zoals de projectmarkt. De Grand Collectie, tenslotte, biedt bamboe vloerdelen die extra breed en lang zijn.

Dynamic collectie

De Dynamic Collectie biedt een voordelige keuze voor iedereen die een gemakkelijk te leggen, natuurlijke bamboe vloer wenst. De Dynamic Collectie is verkrijgbaar in een breed assortiment en heeft een grote verscheidenheid aan afmetingen, kleuren en afwerkingen, passend bij de laatste woontrends. Klik hier voor meer informatie!

Eternal collectie

De Eternal Collectie biedt de sterkste vloeren in het MOSO assortiment. Speciaal voor wie zoekt naar een vloer die een leven lang meegaat is een vloer uit de Eternal Collectie zeer geschikt. Deze vloeren zijn zo sterk dat ze zonder problemen kunnen worden toegepast in de meest intensief gebruikte ruimtes, zoals publieke gebouwen, kantoren en restaurants. In de Eternal Collectie vindt u Bamboo Forest, Bamboe Supreme en Bamboe industriale. Klik hier voor meer informatie!

Grand collectie Elite

De Grand Collectie Elite is speciaal ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar een landelijke uitstraling. De extra grote vloerdelen zorgen voor een ruimtelijk en exclusieve uitstraling. Dankzij de royale afmetingen van de bamboe-delen zijn deze relatief snel en makkelijk te plaatsen. Elite bamboe vloeren zijn er in meerdere kleuren en afwerkingen. Klik hier voor meer informatie!

Ons keurmerk voor parketvloeren, geschikt in combinatie vloerverwarming, vloerkoeling of warmte-win installaties
Het PARKET Magazine met alle informatie over parket op vloerverwarming. Klik HIER om het artikel te lezen!
Ons keurmerk voor Parket en vloerverwarming. Wilt u echt alles weten over parket en vloerverwarming ga naar vloerverwarmingenparket.nl

Vloerverwarming

Moso vloeren kunnen, mits direct verlijmd, probleemloos op vloerverwarming gelegd worden. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden. Klik hier voor alle warmte weerstanden van Bamboe! Wilt u hierover meer weten? Breng dan een bezoek aan uw parketspecialist en informeer naar de mogelijkheden.

Vind een dealer

Wilt u zelf de wereld van Moso ontdekken? Dan verwijzen wij u graag naar een of meer Mosodealers bij u in de buurt. Stuur ons een e-mail via info@ lieverdink.nl en wij geven u de adressen. Meer informatie over Bamboe vloeren treft u op www.moso-bamboe.nl

Contactgegevens

Logistiekweg 3
7007 CJ DOETINCHEM

tel: 0314 34 05 63
mail: info@lieverdink.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij: 07:45 – 17:00 uur

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Volg ons op socialmedia

Brochures aanvragen