Skip to main content

Kährs lamelparket

Welkom in de wereld van Kährs, Kährs is een traditioneel Zweeds bedrijf, opgericht in 1857 door Johan Kährs. Sindsdien heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de verwerking en veredeling van hout tot hoogwaardige producten voor het inrichten van uw huis.

Met het patent uit 1937 voor de zogenaamde lamelplaat, de voorloper van het lamelparket en het begin van de productie van parket in 1941 is Kährs de uitvinder van kant-en-klaar parket. Tegenwoordig is Kährs een van de grootste parketfabrikanten in de Europa.

Veel keus

Kährs heeft een zeer breed en diep assortiment met meer dan 250 verschillende vloeren verdeeld in 5 productgroepen. Wilt u een mooie drie-strooks lamel of kiest u voor een breed landhuisdeel? Of heeft u toch liever een mooie Hongaarse punt of grof verouderde plank met vlinders? Laat u verrassen door de verscheidenheid van vloeren. Klik hier voor meer inspiratie.

Kährs Chevron light brown
Ons keurmerk voor parketvloeren, geschikt in combinatie vloerverwarming, vloerkoeling of warmte-win installaties
Het PARKET Magazine met alle informatie over parket op vloerverwarming. Klik HIER om het artikel te lezen!
Ons keurmerk voor Parket en vloerverwarming. Wilt u echt alles weten over parket en vloerverwarming ga naar vloerverwarmingenparket.nl

Vloerverwarming

Kährs vloeren kunnen, mits direct verlijmd op de ondervloer, probleemloos op vloerverwarming gelegd worden. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden. Wilt u hierover meer weten? Breng dan een bezoek aan uw parketspecialist en informeer naar de mogelijkheden.

Vind een dealer

Parketfabriek Lieverdink is importeur in Nederland, België en Luxemburg van Kährs lamelparket. Wilt u zelf de wereld van Kährs live ontdekken bij een Kährs dealer in uw omgeving? Wij verwijzen u graag door. Mail voor meer informatie naar info@lieverdink.nl

Contactgegevens

Logistiekweg 3
7007 CJ DOETINCHEM

tel: 0314 34 05 63
mail: info@lieverdink.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij: 07:45 – 17:00 uur

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Volg ons op socialmedia

Brochures aanvragen