Skip to main content

Fibonacci

In al haar eenvoud is de natuur ingewikkelder dan we voor mogelijk houden. Onderlinge verhoudingen vormen een doorslaggevende factor in haar schoonheid. Neem het zonnebloemhart: opgebouwd uit stukjes weefsel die ontspringen in het hart van de bloem.

Om optimaal zonlicht op te vangen heeft de natuur ervoor gezorgd dat de blaadjes van de zonnebloem allemaal een andere kant opgroeien en zo een schijf vormen, die optimaal kan profiteren van het zonlicht. Deze schijnbare pure, simpele, maar tegelijkertijd ingewikkelde opbouw heeft ons geïnspireerd.

Uniek: gebogen visgraat

Wij zijn er in geslaagd, met behulp van de Fibonacci reeks, gebaseerd op de Gulden Snede Formule, een unieke visgraatvloer te ontwikkelen. Deze sierlijke visgraat met gebogen lijnen geeft de vloer een sterk natuurlijk karakter. Alle Fibonacci vloeren worden in eigen beheer geproduceerd. De Fibonacci vloeren zijn leverbaar in meer dan 40 houtsoorten en kunnen worden toegepast op zowel wanden als op vloeren.

Ons keurmerk voor parketvloeren, geschikt in combinatie vloerverwarming, vloerkoeling of warmte-win installaties
Het PARKET Magazine met alle informatie over parket op vloerverwarming. Klik HIER om het artikel te lezen!
Ons keurmerk voor Parket en vloerverwarming. Wilt u echt alles weten over parket en vloerverwarming ga naar vloerverwarmingenparket.nl

Vloerverwarming

Fibonacci vloeren kunnen probleemloos op vloerverwarming worden gelegd. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden Wilt u hierover meer weten? Breng dan een bezoek aan uw parketspecialist en informeer naar de mogelijkheden.

Vind een dealer

Wilt u zelf de wereld van Fibonacci vloeren live ontdekken, bij een dealer in uw omgeving? Wij verwijzen u graag door. Mail voor meer informatie naar info@lieverdink.nl

Contactgegevens

Logistiekweg 3
7007 CJ DOETINCHEM

tel: 0314 34 05 63
mail: info@lieverdink.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij: 07:45 – 17:00 uur

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Volg ons op socialmedia

Brochures aanvragen