Skip to main content

Legpatroon parket

Het is bijzonder om te zien hoe een fraai legpatroon parket een geheel andere uitstraling kan geven. Iedereen heeft wel eens visgraat parket gezien, maar wist u dat er veel meer mogelijkheden zijn?

Van dubbele visgraat tot veel complexere patronen als het Meyerinck patroon (zie beelden verderop). Het kan allemaal. Zelfs als u een geheel eigen patroon ontwerpt, is dat in samenspraak met uw parketspecialist vaak te realiseren. Lever een tekening van uw eigen patroon bij hem aan. Samen kunt u vervolgens de mogelijkheden doornemen, waarna uw eigen creatie voor u verwezenlijkt wordt. Met als gevolg een prachtige en unieke parketvloer.

Mogelijkheden legpatroon parket

Door de opbouw van traditioneel parket zijn tapis en bourgogne uitermate geschikt om de mooiste patroonvloeren mee te maken. De 30 houtsoorten in traditioneel parket én meer dan 60 kleuren in verouderd parket die wij leveren kunnen in een groot aantal patronen gelegd worden. Dit leidt tot een welhaast oneindig aantal combinatiemogelijkheden.

legpatroon parket
Vlechtpatroon groot eiken premier

Online inspiratie opdoen

Om u alvast enkele ideeën te geven, laten wij u voorbeelden zien van bestaande patronen. Voor meer voorbeelden verwijzen wij u naar een parketspecialist in uw omgeving. Hij kan u door middel van onze online parketnavigator de vloer van uw dromen laten zien, waarbij hij kan putten uit een groot aantal mogelijkheden als het gaat om patronen. Wilt u liever eerst zelf wat inspiratie opdoen? Dan kunt u zich natuurlijk ook oriënteren via onze online parketkiezer. Daarin vindt u een beperkter aantal patronen.

Contactgegevens

Logistiekweg 3
7007 CJ DOETINCHEM

tel: 0314 34 05 63
mail: info@lieverdink.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij: 07:45 – 17:00 uur

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Volg ons op socialmedia

Brochures aanvragen