Skip to main content

Convectorroosters

Voor een fraaie afdichting van uw convectorput kunnen wij, in elke van de door ons geleverde houtsoorten, een bijpassend rooster leveren. Natuurlijk houden wij, bij de productie ervan, rekening met de doorvoer van warmte. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw vloer, in een behaaglijke omgeving.

Keuzemogelijkheden

U kunt kiezen uit een viertal soorten convectorroosters. Te weten:

  • het standaard convectorrooster
  • het sierrooster
  • het blokrooster
  • het vlechtrooster
  • het robuustrooster

Standaardrooster

Het standaard convectorrooster is een rooster met busjes in meerdere kleuren (zilver, messing of zwart). Bij eiken toepassingen is dit rooster ook leverbaar met eiken busjes. De latten lopen dan recht naast elkaar. Dit rooster past perfect bij een mooie stroken vloer.

Sierrooster

Een luxe sier convectorrooster, waarbij de latten mooi naast elkaar doorlopen. Hierdoor ontstaat een fraai ‘gotisch’ beeld, perfect passend bij een patroonvloer zoals visgraat of Hongaarse punt.

Blokrooster

Een convectorrooster, rondom afgewerkt met een massief kader. De hoeken zijn in verstek gezaagd. Dit stoere blokrooster maakt een brede (landhuis)delen vloer helemaal af.

Vlechtrooster

Een uniek convector rooster waarin de latjes een raamwerk vormen binnen de massieve omlijsting. De hoeken zijn in verstek gezaagd. Een vlechtrooster vormt een mooie oplossing voor een authentiek gelegde panelen vloer.

Robuustrooster

Een grof sierrooster waarin het kader wordt gevormd door korte massieve latjes met vellingkant. Hierdoor staat een robuuste uitstraling. Dit rooster wordt veel gebruikt bij vloeren met een stoere uitstraling zoals een brede plankenvloer.

Contactgegevens

Logistiekweg 3
7007 CJ DOETINCHEM

tel: 0314 34 05 63
mail: info@lieverdink.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij: 07:45 – 17:00 uur

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Volg ons op socialmedia

Brochures aanvragen