Skip to main content

Q2 Twee-laags parket

Bij Lieverdink produceren we niet alleen traditionele vloeren, maar ook moderne twee-laags vloeren. Deze vloeren zijn niet alleen uniek vanwege hun eigenschappen, maar zijn ook uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Wat is Q2 twee-laags parket?

Ontdek de bijzondere eigenschappen van ons Q2 twee-laags parket, dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde stabiliteit. Deze stabiliteit komt voort uit een zorgvuldig ontworpen verhouding tussen de 4 of 6 mm dikke houten toplaag en de berkentriplex drager. Dankzij zijn uitzonderlijke maatvastheid is het Q2 parket geschikt voor vrijwel elke situatie.

Breed assortiment twee-laags vloeren

Het Q2 assortiment van Lieverdink bestaat uit twee hoofdlijnen: het Q2 parket assortiment, met een dikte van 13 mm (9 + 4 mm) en breedtes tussen 70 en 140 mm, en het Q2 brede vloerdelen assortiment, dat verschillende diktes omvat:

 • 13 mm (9 + 4 mm)
 • 16 mm (12 + 4 mm)
 • 18 mm (12 + 6 mm)
 • 19 mm (15 + 4 mm)
 • 21 mm (15 + 6 mm)

De breedtes variëren van 160 tot 300 mm. Lieverdink biedt hiermee een breed scala aan twee-laags vloeren. Q2 twee-laags parket wordt standaard onbehandeld geleverd, zodat je de vrijheid hebt om het ter plekke te schuren en af te werken met de gewenste kleur of afwerking. Als alternatief bieden we ook kant-en-klare, gelakte of geoliede varianten aan. Met meer dan 50.000 verschillende variaties biedt Q2 twee-laags parket een uitgebreide selectie om aan jouw wensen te voldoen.

Wat maakt Q2 uniek?

Onze Q2 twee-laags vloeren onderscheiden zich door het exclusieve gebruik van PEFC-gecertificeerd Frans eiken voor de toplagen en FSC-gecertificeerd berkenmultiplex voor de onderlaag. De zeven beschikbare eiken sorteringen ondergaan zorgvuldige controle volgens de normen van EN 13489. Om de verschillende sorteringen helder in kaart te brengen, hebben we productbladen ontwikkeld. Deze productbladen zijn bedoeld om verwarring te voorkomen en duidelijkheid te bieden over de specifieke kenmerken die aan elke sortering zijn verbonden.

Met de groeiende populariteit van vloerverwarming en vloerverkoeling in zowel nieuwbouw- als bestaande woningen, biedt Lieverdink haar Q2 tweelaags parket aan als de ideale oplossing voor een comfortabele en warme woonomgeving. In combinatie met een warmtepomp vormt dit de duurzame oplossing voor de toekomst.
Woonruimtes die zijn uitgerust met vloerverwarming en ons Q2 parket combineren, bieden bewoners een ongeëvenaarde ervaring van comfort en warmte. Dankzij de unieke en dunne opbouw van ons parket, met een rendementswaarde van 0,094 KW/m2, is het ideaal voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Direct gelegd op de basisvloer, zorgt ons Q2 parket voor een uitstekende warmteoverdracht.

Bij de keuze voor parket in combinatie met vloerverwarming is het cruciaal om rekening te houden met de geschiktheid van de houtsoort. De volgende houtsoorten zijn bijzonder geschikt voor gebruik op vloerverwarming:

 • Afrormosia
 • Afzelia Doussie/Pachyloba
 • Bamboe
 • Frans Eiken
 • Kambala
 • Merbau
 • Padoek
 • Teak
 • Wengé

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze Q2 tweelaags vloeren voor vloerverwarming? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; wij staan klaar om u te helpen.

Q2 box voor onderweg

Ontdek de Lieverdink Q2-box, een speciale verzameling samengesteld om de mogelijkheden van onze Q2 twee-laags vloeren te tonen. Deze Q2-box bevat monsters van onze hoogwaardige Q2 vloeren, waardoor je een goed beeld krijgt van ons assortiment. Wil je meer informatie over onze vloeren? Vraag vandaag nog jouw eigen Q2-box aan!

Neem contact met ons op via info@lieverdink.nl of bel ons op 0314 34 05 63.

vignet parket op vloerverwarming

Ons keurmerk voor parketvloeren, geschikt in combinatie vloerverwarming, vloerkoeling of warmte-win installaties

Ons keurmerk voor Parket en vloerverwarming. Wilt u echt alles weten over parket en vloerverwarming ga naar vloerverwarmingenparket.nl

Contactgegevens

Logistiekweg 3
7007 CJ DOETINCHEM

tel: 0314 34 05 63
mail: info@lieverdink.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij: 07:45 – 17:00 uur

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Volg ons op socialmedia

Brochures aanvragen