Skip to main content

Pastis verouderde vloeren

HERLEEF DE AMBIANCE VAN WELEER MET PASTIS

Onze Pastis vloeren verwijzen op subtiele en sympathieke wijze naar vervlogen tijden. De vijf speciaal ontwikkelde kleurtinten werden ontwikkeld aan de hand van een onlangs herontdekte eeuwenoude receptuur. Het geheim van deze Pastistinten kan worden herleid naar de opbouw van de kleurpigmenten die dankzij natuurlijke complementaire eigenschappen elkaar versterken. De combinatie van deze unieke semi transparantie pigmenten, verwerkt op een grijsgroene basiskleur, vertroebelen en verstrooien het licht. Het gevolg is een zeer smaakvol effect met de grandeur van weleer.

Pastis Soft Copper 120 x 600 mm visgraat

ZEVEN UNIEKE PASTISTINTEN

De zeven tinten in onze pastiscollectie vinden naadloos aansluiting bij ieder interieur. De grijsgroene Pastiskleuren kunnen door uw parketspecialist zowel op traditioneel – als op tweelaags parket verwerkt worden.

Wilt u de kleur zoveel mogelijk tot leven wekken? Dan kunt u overwegen het parket op authentieke wijze te laten verouderen. Een modernere uitstraling kan worden bereikt door de delen strak tegen elkaar (niet verouderd) te laten leggen.

Alle pastiskleuren worden royaal afgewerkt met een hoogwaardige, slijtvaste olie met een daarbij passende zijdeglans. Zodra deze is afgewerkt is uw vloer direct klaar voor gebruik.

Vloerverwarming

Pastis vloeren kunnen probleemloos op vloerverwarming worden gelegd. Door de geringe dikte zal er weinig rendementsverlies optreden. Wilt u hierover meer weten? Breng dan een bezoek aan uw parketspecialist en informeer naar de mogelijkheden.

Ons keurmerk voor parketvloeren, geschikt in combinatie vloerverwarming, vloerkoeling of warmte-win installaties
Het PARKET Magazine met alle informatie over parket op vloerverwarming. Klik HIER om het artikel te lezen!
Ons keurmerk voor Parket en vloerverwarming. Wilt u echt alles weten over parket en vloerverwarming ga naar vloerverwarmingenparket.nl

Vind een dealer

Wilt u zelf de wereld van Pastis live ontdekken, bij een dealer in uw omgeving? Wij verwijzen u graag door. Mail voor meer informatie naar info@lieverdink.nl

Voor meer inspiratie kunt onze Pastis brochure downloaden.

Contactgegevens

Logistiekweg 3
7007 CJ DOETINCHEM

tel: 0314 34 05 63
mail: info@lieverdink.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij: 07:45 – 17:00 uur

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Volg ons op socialmedia

Brochures aanvragen