Parketfabriek

In het Achterhoekse Doetinchem treft u een gemoedelijke parketfabriek die nog ouderwetse normen en waarden hanteert bij de productie van een eerlijk kwaliteitsproduct. Dat wil overigens niet zeggen dat Parketfabriek Lieverdink uitsluitend traditionele parketvloeren levert. Als grootste producent van parketvloeren in Nederland is Parketfabriek Lieverdink zeer bewust bezig met innovatie en productontwikkeling. Met een groot aantal aansprekende merken en doordachte vloerproducten is Parketfabriek Lieverdink een vooroplopende marktpartij, waarmee het ook nog eens zeer prettig zakendoen is.

Parketfabriek Lieverdink levert uitsluitend aan parketspeciaalzaken en parketteurs in Nederland. Als consument kunt u via deze website volop vloerinspiratie opdoen. Parketfabriek Lieverdink verwijst u vervolgens graag door naar een betrouwbare specialist voor verdere oriëntatie en uw aankoop.

Bij Lieverdink mag u rekenen op een volmaakt natuurproduct, vervaardigd door ervaren mensen die met bezieling werken aan kwaliteit.

Herstel wachtwoord
Voer uw E-mailadres in.
Een nieuw wachtwoord wordt per E-mail naar u verzonden.