Skip to main content

Parketfabriek

In het Achterhoekse Doetinchem treft u onze gemoedelijke parketfabriek, die nog ouderwetse normen en waarden hanteert bij de productie van een eerlijk kwaliteitsproduct. Dat wil overigens niet zeggen dat wij uitsluitend traditionele parketvloeren leveren.

Als grootste producent van parketvloeren in Nederland zijn wij zeer bewust bezig met innovatie, productontwikkeling en duurzaamheid. Met een groot aantal aansprekende merken en doordachte vloerenproducten vormen wij een vooroplopende marktpartij, waarmee het ook nog eens zeer prettig zakendoen is.

Perfectie

Parketfabriek Lieverdink stelt de hoogste eisen aan haar producten die volgens de hoogste kwaliteitsnormen en uitgebreide kwaliteitscontroles vervaardigd worden. U bent verzekerd van een 100% perfect Hollands klasse product.

Voor u als consument

Parketfabriek Lieverdink levert uitsluitend aan parketspeciaalzaken en parketteurs in Nederland. U, als consument, heeft op deze website alle ruimte om parketinspiratie op te doen. Parketfabriek Lieverdink verwijst u vervolgens graag door naar een betrouwbare specialist voor verdere oriëntatie en uw aankoop.

 

Contactgegevens

Logistiekweg 3
7007 CJ DOETINCHEM

tel: 0314 34 05 63
mail: info@lieverdink.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij: 07:45 – 17:00 uur

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Volg ons op socialmedia

Brochures aanvragen