Geschiedenis

Parketfabriek Lieverdink houdt al sinds jaren van hout. Het familiebedrijf produceert hoogwaardige parketvloeren. Lieverdink werd inmiddels door meerdere generaties geleid en werkt nog volgens de regels van het oude ambacht. Alle mogelijke profielen worden uit massief hout geschaafd en vervolgens bewerkt, opdat de uiteindelijke parketvloeren een leven lang meegaan. Kwaliteit is voor Lieverdink dan ook een eerste vereiste.

Het bedrijf Lieverdink bestaat al sinds het einde van de jaren 60 en vervaardigde indertijd parket- en winkel-betimmeringen. Maar het bedrijf – in haar huidige vorm – is er sinds 1986. In de afgelopen drie decennia heeft Lieverdink zich uitsluitend gericht op de vervaardiging en levering van parket aan parketspeciaalzaken in Nederland en daarbuiten. Hierin kent het bedrijf een specialisatie op het gebied van traditionele parketvloeren. Uit meer dan 40 houtsoorten worden prachtige stroken, visgraatmotieven en patroonvloeren vervaardigd en geleverd. Dit doet Lieverdink uitsluitend aan de vakhandel, die de vloeren, als prachtige creaties, bij de mensen thuis brengt. Naast de traditionele parketvloeren levert de puur Achterhoekse onderneming ook verouderde vloeren, mozaïekvloeren, randafwerkingen, plaatsingsbenodigdheden en meer. In de afgelopen tijd is Parketfabriek Lieverdink uitgegroeid tot een volwaardige fabriek met 30 enthousiaste medewerkers.

Een trouwe klantenkring werd opgebouwd, zowel in Nederland als in het buitenland. Steeds meer bedrijven in de vakhandel zien Lieverdink inmiddels als een betrouwbare partner in parketvloeren. De strikt gehanteerde afspraak-is-afspraak-mentaliteit zorgt ervoor dat het aantal afnemers nog steeds gestaag groeit.

Voor alle duidelijkheid: Lieverdink levert niet alleen de eigengemaakte parketvloeren. Het bedrijf is tevens een grote voorraadhoudende distributeur van concurrerende kwaliteitsproducten voor de vakhandel. Het bedrijf groeide dan ook naar een respectabel formaat, als logistiek platform voor verdere distributie in binnen- en buitenland.

Herstel wachtwoord
Voer uw E-mailadres in.
Een nieuw wachtwoord wordt per E-mail naar u verzonden.