Skip to main content

Geschiedenis

Bij Parketfabriek Lieverdink houden wij al sinds jaren zielsveel van hout. Ons familiebedrijf produceert hoogwaardige parketvloeren. De fabriek werd inmiddels door meerdere generaties geleid en werkt nog volgens de ongeschreven regels van het oude ambacht. Alle mogelijke profielen worden uit massief hout geschaafd en vervolgens bewerkt. Dit zorgt ervoor dat de uiteindelijke parketvloeren een leven lang meegaan. Kwaliteit leveren is voor al onze medewerkers dan ook een eerste vereiste.

Onze parketfabriek bestaat al sinds het einde van de jaren 60 en vervaardigde indertijd parket- en winkel-betimmeringen. Het bedrijf – in haar huidige vorm – is er sinds 1986.

Volwaardig partner voor parketspecialisten

In de afgelopen drie decennia hebben wij ons uitsluitend gericht op de vervaardiging en levering van parket aan parketspeciaalzaken in Nederland en daarbuiten. Hierin kennen wij een specialisatie op het gebied van traditionele parketvloeren. Uit meer dan 40 houtsoorten worden prachtige stroken, visgraatmotieven en patroonvloeren vervaardigd en geleverd. Wij leveren uitsluitend aan de vakhandel, waar parketspecialisten de vloeren, als prachtige creaties, bij de mensen thuisbrengen. Naast de traditionele parketvloeren, leveren wij ook verouderde vloeren, mozaïekvloeren, randafwerkingen, installatiematerialen en meer. In de afgelopen tijd is onze organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fabriek met een team van 30 enthousiaste medewerkers.

Groei

Wij bouwden een trouwe klantenkring op, zowel in Nederland als in het buitenland. Steeds meer bedrijven in de vakhandel zien Lieverdink inmiddels als een betrouwbare partner in parketvloeren. Onze strikt gehanteerde afspraak-is-afspraak mentaliteit zorgt ervoor dat het aantal afnemers nog steeds gestaag groeit.

Wij doen meer

Voor alle duidelijkheid: wij leveren meer dan alleen onze zelf geproduceerde parketvloeren. Wij vormen tevens een grote, voorraadhoudende, distributeur van andere vloeren- en vloergerelateerde producten voor de vakhandel.

Contactgegevens

Logistiekweg 3
7007 CJ DOETINCHEM

tel: 0314 34 05 63
mail: info@lieverdink.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij: 07:45 – 17:00 uur

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Volg ons op socialmedia

Brochures aanvragen