Skip to main content
parket kiezen

Parket kiezen

Het juiste parket kiezen is geen gemakkelijke opgave. Er zijn heel veel verschillende houtsoorten en die kunnen verwerkt zijn in verschillende soorten parket. Om nog maar te zwijgen over de diversiteit in legpatronen en kleurafwerkingen. Hoe maakt u nu de juiste keuze?

Als u parket kiezen moeilijk vind kunt u in principe twee dingen doen. U kunt zich online oriënteren en u kunt een bezoek brengen aan een parketspecialist in uw omgeving. Hij kan u alles vertellen over de verschillende soorten houten vloeren en de voor- en nadelen ervan. Wist u bijvoorbeeld dat veel parketvloeren uitermate geschikt zijn voor toepassing op vloerverwarming?


Online oriënteren

In alle rust thuis alle mogelijkheden bekijken werkt voor de meeste mensen prima. U kunt zich dan een beeld vormen van welke kleur uw vloer zou moeten krijgen, welk patroon u mooi vindt en u kunt voorbeelden zien. De online parketkiezer van Parketfabriek Lieverdink, bijvoorbeeld, kan u goed op weg helpen bij het voorbereiden van uw bezoek aan de parketspecialist. U komt dan beslagen ten ijs en kunt uw voorkeuren kenbaar maken. De parketspecialist zal u vervolgens kunnen adviseren over de mogelijkheden.

Een stap verder

Wilt u zich online nog vérder oriënteren, vraag uw parketspecialist dan om toegang tot de Online parketnavigator. Hierin kunt u veel meer combinaties maken in tal van voorbeeldinterieurs. Het is zelfs mogelijk om een foto van uw eigen interieur in te lezen en daar parketvloeren in te tonen. Op deze manier weet u vrijwel precies wat u mag verwachten qua uitstraling.


Parket kiezen? Vind een dealer

Wilt u meer weten over de verschillende soorten houten vloeren en heeft u hulp nodig bij parket kiezen? Wij hebben een groot netwerk van parketspecialisten en verwijzen u met plezier door naar een showroom in uw regio. Stuur ons een e-mail en vertel ons uw woonplaats, dan ontvangt u spoedig een reactie.

Contactgegevens

Logistiekweg 3
7007 CJ DOETINCHEM

tel: 0314 34 05 63
mail: info@lieverdink.nl

Openingstijden:
ma t/m vrij: 07:45 – 17:00 uur

Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Volg ons op socialmedia

Brochures aanvragen